Η Celestyal Cruises είναι μια εταιρεία με κρουαζιερόπλοια που ειδικεύεται σε κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Ιδρύθηκε το 1986 και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους φορείς κρουαζιέρας στην περιοχή.

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, το Ηράκλειο και το Λαύριο. Οι προορισμοί που πλέει είναι τα ελληνικά νησιά, η Αδριατική, η Τουρκία και η Αίγυπτος. Η Celestyal διατηρεί στο στόλο της 2 πλοία, το Celestyal Journey & Celestyal Discovery.

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά της Celestyal Cruises περιλαμβάνονται:

  1. Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο: Η εταιρεία ειδικεύεται σε κρουαζιέρες που εξερευνούν τις όμορφες περιοχές της Μεσογείου, περιλαμβάνοντας προορισμούς όπως Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος και άλλα εξωτικά νησιά.
  2. Πολυτελής Εξυπηρέτηση: Η Celestyal Cruises φημίζεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Το προσωπικό της είναι εκπαιδευμένο να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση.
  3. Εμπειρίες Προορισμού: Εκτός από τις κρουαζιέρες, η Celestyal Cruises προσφέρει εξερευνητικά πακέτα που επιτρέπουν στους επιβάτες να ανακαλύψουν τους προορισμούς τους, να γνωρίσουν τοπικούς πολιτισμούς και να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες.
  4. Αειφορία και Υπευθυνότητα: Η Celestyal Cruises δεσμεύεται στην αειφορία και την υπεύθυνη πρακτική, προσφέροντας περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις και στηρίζοντας τις τοπικές κοινότητες.

Με την Celestyal Cruises, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια μοναδική συνδυασμένη εμπειρία κρουαζιέρας και πολιτιστικού ταξιδιού σε μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και πολυτέλειας.

➡️Για να δείτε τις κρουαζιέρες από Θεσσαλονίκη κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε όλες τις κρουαζιέρες του 2024 με τη Celestyal Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε το Celestyal Journey κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε το Celestyal Discovery ΕΔΩ

Print Friendly, PDF & Email