Ο Προορισμός

Aπό τις βασικότερες περιοχές στον πλανήτη που χαρακτηρίζονται με ιδιαίτερα έντονο Θρησκευτικό ή/και ιστορικό ενδιαφέρον.

Μια κρουαζιέρα στην Αίγυπτο & το Ισραήλ σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάσετε 2 κορυφαίους προορισμούς με τον πιο άνετο τρόπο.

Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Αναχωρήσεις από Ελληνικά λιμάνια

➡️ Προσοχή στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Εν προκειμένω όσοι επιλέξετε τις αναχωρήσεις του JADE της Norwegian Cruise Line θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2022

Για τους λάτρεις αυτών των προορισμών τα νέα για το 2022 είναι εξαιρετικά! Εκτός από τις γνωστές πλέον σε όλους φθινοπωρινές αναχωρήσεις της Ελληνικής εταιρείας κρουαζιέρας, Celestyal Cruises με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal CRYSTAL, θα υπάρξουν και κάποιες αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο JADE της Nowegian Cruise Line την άνοιξη και το φθινόπωρο αλλά και μια Χριστουγεννιάτικη αναχώρηση έκπληξη πάλι από την Ελληνική Celestyal με το Crystal!

? 08 αναχωρήσεις για τις 8ήμερες καλοκαιρινές κρουαζιέρες της Norwegian Cruise Line  «Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ & Κύπρο». Οι κρουαζιέρες αυτές από Πειραιά πάνε Κουσάντασι – Πάτμο – Εν πλω – Ασντότ (Ισραήλ) – Χάϊφα (Ισραήλ) – Λεμεσό –  Σαντορίνη – Πειραιά. Αναχωρήσεις 24/04, 01/05, 08/05, 16/10, 23/10, 30/10 & 06/11. Οι τιμές – αν υπάρχουν προσφορές – ξεκινάνε από 900 ευρώ ανά άτομο σε εσωτερική, από 1.100 σε εξωτερική & από 1.600 σε μπαλκόνι. Μια κάπως παρόμοια κρουαζιέρα έχει επιπλέον και στις 8/4. Δείτε αναλυτικά προγράμματα ΕΔΩ

? 04 αναχωρήσεις με την Ελληνική Celestyal Cruises της κρουαζιέρας «3 ΗΠΕΙΡΟΙ». Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πρόγραμμα για τους Έλλήνες ταξιδιώτες.  Η κρουαζιέρα αυτή πάει Αίγυπτο – Κύπρο – Ισραήλ – Ρόδο και Κουσάντασι (Έφεσο). Οι κρουαζιέρες αυτές γίνονται στις 19/11, 26/11, 03/10 & 10/12. Οι τιμές – αν υπάρχουν προσφορές – ξεκινάνε από 699 ευρώ. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ

? 01 αναχώρηση με την Ελληνική Celestyal Cruises για την 10ήμερη «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ». Μια πραγματικά μοναδική κρουαζιέρα με διανυκτέρευση σε Αίγυπτο και σε Ισραήλ με αναχώρηση είτε από Πειραιά είτε από Θεσσαλονίκη. Η κρουαζιέρα αυτή από Πειραιά πάει Θεσσαλονίκη – Σμύρνη – Ρόδο – Λεμεσό – Αλεξάνδρεια (Αίγυπτο) με διανυκτέρευση και Χάιφα (Ισραήλ) με διανυκτέρευση – Εν πλω – Λαύριο. Αναχώρηση 18/12 από Θεσσαλονίκη ή  17/12 από Πειραιά με επιστροφή στις 27/12 στο Λαύριο. Οι τιμές – αν υπάρχουν προσφορές – ξεκινάνε από 969 ευρώ ανά άτομο σε εσωτερική, από 1.119 σε εξωτερική & από 1.389 σε μπαλκόνι. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ

Τιμές | Τι πρέπει να γνωρίζω

Όπως οι περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν δε δείχνει να προχωράει  τόσο καλά από άποψη κρατήσεων τότε αυξάνεται η πιθανότητα μιας κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων). Να τονίσουμε εδώ ότι οι προσφορές είναι συνήθως για περιορισμένο αριθμό καμπινών ανά αναχώρηση.

Πολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

➡️ Το 2022 είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιερών εδώ και 30+ έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

➡️ ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️ Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

Βίντεο | Φωτογραφίες & Deck Plan των κρουαζιερόπλοιων

➡️  Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

➡️ Δείτε το σχέδιο καταστρωμάτων και καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️ Δείτε βίντεο των κοινόχρηστων χώρων του NORWEGIAN JADE κάντε κλικ ➡️  ΕΔΩ

➡️ Δείτε πληροφορίες, φωτογραφίες κοινόχρηστων χώρων και κυρίως καμπινών του NORWEGIAN JADE κάντε κλικ ΕΔΩ

Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε οπωσδήποτε διαβατήριο και μάλιστα με κάποιες βασικές προϋποθέσεις.. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ➡️ ΕΔΩ

Επικοινωνία | Social Media

 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr

Για online διαθεσιμότητα & τιμές κάντε κλικ  ΕΔΩ

Print Friendly, PDF & Email