ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ VIRGIN VOYAGES!!!

 

📌 Λίγα λόγια για τις κρουαζιέρες μας | Τι θα δούμε;

Η Virgin Voyages (Cruises) είναι μια πολύ νέα εταιρεία κρουαζιέρας. Ξεκίνησε το 2020, διαθέτει 3 νεότευκτα πλοία ενώ το 2024 παραλαμβάνει το 4ο. Ανήκει στον πασίγνωστο Sir Richard Branson  ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει ένα νέο concept κρουαζιέρας που θα δίνει έμφαση στο φαγητό, την μουσική και στο να είσαι ο εαυτός σου κάθε στιγμή. Για να ταξιδέψετε με την Virgin θα πρέπει απαραιτήτως να μιλάτε καλά Αγγλικά καθώς δεν υπάρχει εξυπηρέτηση στα Ελληνικά.

Από Πειραιά έχει ήδη ανακοινώσει εβδομαδιαίες κρουαζιέρες για το 2024 (από 09/05/24 έως και 28/07/24). Θα πραγματοποιεί  εναλλάξ δυο 7νυχτες κρουαζιέρες με έμφαση στις πολύωρες παραμονές σε κάθε προορισμό.

1ο δρομολόγιο Αδριατική: Πειραιάς → Ντουμπρόβνικ → Σπλιτ (Κροατία) → Κότορ (Μαυροβούνιο) → Κέρκυρα → Πειραιάς 

2ο δρομολόγιο Αιγαίο: Πειραιάς → Σαντορίνη → Ρόδος → Μπόντρουμ (Τουρκία) → Μύκονος (με διανυκτέρευση) → Πειραιάς 

Παρακάτω στη σελίδα θα δείτε αναλυτικά τα προγράμματα με ημερομηνίες και ώρες αναχωρήσεων & αφίξεων.

COMPRESSED REDILIENT LADY
7 ΝΥΧΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ!) 

 

2 Δρομολόγια | 11 αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady
 
1ο δρομολόγιο: Πειραιάς → Ντουμπρόβνικ → Σπλιτ (Κροατία) → Κότορ (Μαυροβούνιο) → Κέρκυρα → Πειραιάς 2ο δρομολόγιο: Πειραιάς → Σαντορίνη → Ρόδος → Μπόντρουμ (Τουρκία) → Μύκονος (με διανυκτέρευση) → Πειραιάς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ : 26/05, 16/06, 07/07*, 28/07* ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ : 19/05, 02/06, 09/06, 23/06, 30/06, 14/07, 21/07
ΗΜΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΙΜΑΝΙ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Κυριακή ΠΕΙΡΑΙΑΣ - 18:00 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - 18:00
Δευτέρα ΕΝ ΠΛΩ - - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 09:00 21:00
Τρίτη ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΚΡΟΑΤΙΑ) 09:00 22:00 ΡΟΔΟΣ 09:00 18:00
Τετάρτη ΣΠΛΙΤ (ΚΡΟΑΤΙΑ) 09:00 19:00 ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ (ΤΟΥΡΚΙΑ) 08:00 20:00
Πέμπτη ΚΟΤΟΡ (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ) 09:00 19:00 ΕΝ ΠΛΩ - -
Παρασκευή ΚΕΡΚΥΡΑ 09:00 21:00 ΜΥΚΟΝΟΣ 09:00 -
Σάββατο ΕΝ ΠΛΩ - - ΜΥΚΟΝΟΣ - 14:00
Κυριακή ΠΕΙΡΑΙΑΣ 06:30 - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 06:30 -
*Στις 07/07 & 28/07 υπάρχει μια αλλαγή στη σειρά προσέγγισης των λιμανιών. Αντί για Ντουμπρόβνικ πρώτα, πηγαίνει Σπλιτ. Τα υπόλοιπο δρομολόγιο συνεχίζει ως έχει.

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

📌 Τιμές & Κατηγορίες Καμπινών

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις προσφορών τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όπου υπάρχουν κενά. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να μεταβείτε στο site της Virgin Voyages ΕΔΩ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τα μεσαία και μεγάλα κρουαζιερόπλοια έχουν πολλές κατηγορίες καμπινών. Ναι μεν έχουν κυρίως 4 κατηγορίες (εσωτερικές, εξωτερικές, μπαλκόνια & σουίτες) αλλά ακόμα και στην ίδια κατηγορία η μία καμπίνα μπορεί να διαφέρει από την άλλη για παράδειγμα σε ποιο κατάστρωμα του πλοίου είναι. Οπότε για να είστε πλήρως ενημερωμένοι πρέπει να δείτε το DECK PLAN του κρουαζιερόπλοιου Resilient Lady της Virgin Voyages ΕΔΩ ώστε να επιλέξετε μόνοι σας ποια κατηγορία καμπίνας σας ενδιαφέρει.

Αφού ολοκληρώσετε την περιήγηση σας στο Deck Plan και στο site της Virgin Voyages είμαστε στη διάθεση σας να προβούμε σε κράτηση με τη σημαντικότατη υποσημείωση ότι η Virgin δεν μας έχει ακόμη εγκαταστήσει ONLINE σύστημα κρατήσεων οπότε η όλη διαδικασία μέσω των e-mail δυστυχώς είναι χρονοβόρα.

📌 Τι είναι η Virgin Voyages (Cruises) | Τι διαφορετικό έχει από άλλες εταιρείες

Πρόκειται για μια εταιρεία η οποία δέχεται μόνο ενήλικες πελάτες τους οποίους αποκαλεί “Sailors”. Όλο το σκεπτικό τους περιστρέφεται γύρω από το δεδομένο ότι ταξιδεύουν μόνο Sailors άνω των 18 ετών και ακριβώς για αυτό έχουν πράγματα που δε θα δει κανείς σε άλλες εταιρείες όπως π.χ μπιτζάμα πάρτυ & Show που θα παρουσιάζει μια Drag Queen!

To προσωπικό της είναι όλων των ηλικιών, όλων των χρωμάτων και όλων των σεξουαλικών προσανατολισμών.

Οι διαφορές  της Virgin Voyages σε σχέση με άλλες εταιρείες κρουαζιέρας είναι:
  • Δέχεται μόνο ενήλικες άνω των 18 ετών.
  • Δεν έχει κεντρικό εστιατόριο αλλά έχει περίπου 20 διαφορετικά σημεία για φαγητό (Ιταλικό, Νοτιοκορεάτικο, Μεξικάνικο, pizza station, noodle bar κτλ) τα οποία είναι όλα μέσα στη τιμή (εξαίρεση αποτελούν κάποια ελάχιστα πιάτα σε κάποια από τα εστιατόρια της τα οποία έχουν έξτρα χρέωση). Από αυτά τα 20 σημεία τα περισσότερα είναι εστιατόρια όπου για να πας χρειάζεται να έχεις κάνει κράτηση.
  • Τις κρατήσεις για τα εστιατόρια αλλά και τις προαιρετικές εκδρομές μπορεί κάποιος να τις κάνει μέσω του app της εταιρείας (συνήθως 135 μέρες πριν την αναχώρηση για τους RockStars και 120 για τους Sailors). (RockStars = όσοι έχουν κλείσει σε σουϊτες RockStar & Mega RockStar)
  • Το προσωπικό της σου συμπεριφέρεται με την πρέπουσα ευγένεια αλλά ιδιαίτερα φιλικά.
  • Δεν έχει τη γνωστή σε όλους μας formal night αλλά έχει την Scarlet night που σου προτείνουν να ντυθείς στα κόκκινα. Αν όμως τους ρωτήσεις τι κάνεις αν δε θέλεις ή δεν έχεις  να βάλεις κάτι κόκκινο θα σου απαντήσουν “just be yourself”.
  • Έχουν καμπίνες για Solo Cruisers
  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται πάντα το φαγητό (στα 20 εστιατόρια & σημεία), κάποια ελάχιστα ροφήματα (νερό, σόδα, τσάι, γαλλικό καφέ), WiFi επί του πλοίου, φιλοδωρήματα, ομαδικά μαθήματα Fitness και φυσικά τα νυχτερινά θεάματα.

Το ντεκόρ στις καμπίνες αλλά και σε κάποιους κοινόχρηστους χώρους είναι λιτό & απέριττο. Θυμίζει αρκετά το Σουηδικό μοντέλο με έμφαση στην απλότητα. Μια καλόπιστη κριτική όμως που θα κάναμε είναι ότι οι καμπίνες είναι σχετικά μικρές και οι τουαλέτες των καμπινών κινούνται οριακά σε χώρο.

Αν θέλαμε τελικά να περιγράψουμε αυτή την εταιρεία με μια φράση θα λέγαμε ότι είναι «ένα BOUTIQUE HOTEL εν πλω». Παρακάτω θα σας παραθέσουμε μια σειρά από βίντεο και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας.

📌 Το Κρουαζιερόπλοιο | VIDEO
Το Resilient Lady είναι 110.000 τόνων, 1.408 καμπινών, 17 καταστρωμάτων  ενώ έχει μάξιμουμ χωρητικότητα της τάξεως των 2.860 επιβατών.

➡️ Βίντεο με full ship tour του Resilient Lady της Virgin ΕΔΩ
➡️ Βίντεο με το τι περιλαμβάνεται στις τιμές της Virgin ΕΔΩ
➡️ Βίντεο με ένα φανταστικό Food Tour σε κάποια από τα πολλά θεματικά εστιατόρια ενός πλοίου της Virgin ΕΔΩ 

Επικοινωνία | Social Media

Βρείτε μας επίσης:


📍Μητροπολίτου Ιωσήφ 12, Θεσσαλονίκη
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email