Ανακαλύψτε την Celestyal Cruises

Πρόκειται για μια εταιρεία κρουαζιέρας που ειδικεύεται στα ταξίδια στη Μεσόγειο και σε άλλους περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς. Γνωστή για τις μαγευτικές και αξέχαστες εμπειρίες της, η Celestyal αναδεικνύει τον πλούσιο ελληνικό πολιτισμό και την φιλοξενία, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα εμπλουτισμένο ταξίδι κρουαζιέρας.

Πότε Ιδρύθηκε η Celestyal Cruises;

Ιδρύθηκε το 1986 και έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο φορέα κρουαζιέρας στην περιοχή της Μεσογείου.

Επιχειρησιακή Βάση και Προορισμοί

Ως η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας με βάση στην Ελλάδα, η Celestyal προσφέρει επιβίβαση και αποβίβαση σε βασικά ελληνικά λιμάνια, όπως η Θεσσαλονίκη, ο Πειραιάς, το Ηράκλειο και το Λαύριο.

Ο Στόλος

Η Celestyal Cruises διαθέτει δύο πολύ κομψά πλοία:

  • Celestyal JOURNEY: Κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στα ελληνικά νησιά, την Αδριατική και τα Εμιράτα. Ζήστε σε πολυτελή καταλύματα και κορυφαίες ανέσεις σε αυτό το όμορφα εξοπλισμένο πλοίο.

  • Celestyal DISCOVERY: Απολαύστε μικρότερα δρομολόγια 3 ή 4 διανυκτερεύσεων στα γραφικά ελληνικά νησιά. Αυτό το πλοίο προσφέρει μια τέλεια ισορροπία άνεσης και περιπέτειας, ιδανική για μια γρήγορη απόδραση.

Κύρια Χαρακτηριστικά της Εταιρείας

Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά της Celestyal Cruises περιλαμβάνονται:

  1. Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο: Η εταιρεία ειδικεύεται σε κρουαζιέρες που εξερευνούν τις όμορφες περιοχές της Μεσογείου, περιλαμβάνοντας προορισμούς όπως Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος και άλλα εξωτικά νησιά.
  2. Πολυτελής Εξυπηρέτηση: Το προσωπικό της εταιρείας, φημίζεται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι αφοσιωμένο στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στους επισκέπτες.
  3. Εμπειρίες Προορισμού: Πέρα από τις κρουαζιέρες, η Celestyal προσφέρει πακέτα εξερεύνησης που επιτρέπουν στους επιβάτες να εντρυφήσουν στους τοπικούς πολιτισμούς και να απολαύσουν μοναδικές, πρακτικές εμπειρίες σε κάθε προορισμό.
  4. Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα: Δεσμευμένη στη βιωσιμότητα, εφαρμόζει πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες, εξασφαλίζοντας θετικό αντίκτυπο στις περιοχές που επισκέπτεται.

Ζήστε Μοναδικές Στιγμές

Ξεκινήστε ένα ταξίδι που συνδυάζει πολυτέλεια, χαλάρωση και πολιτιστική ανακάλυψη. Απολαύστε τη μοναδική ατμόσφαιρα και την άψογη εξυπηρέτηση καθώς εξερευνείτε τη μαγευτική Μεσόγειο και όχι μόνο. Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη περιπέτεια που θα σας αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις για μια ζωή.

Print Friendly, PDF & Email