📌 Ο Προορισμός

Aπό τις βασικότερες περιοχές στον πλανήτη που χαρακτηρίζονται με ιδιαίτερα έντονο Θρησκευτικό ή/και ιστορικό ενδιαφέρον.

Μια κρουαζιέρα στην Αίγυπτο & το Ισραήλ σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να συνδυάσετε 2 κορυφαίους προορισμούς με τον πιο άνετο τρόπο. Θα επισκεφτείτε τους Άγιους Τόπους και στην ίδια κρουαζιέρα θα θαυμάσετε τις Πυραμίδες!

📌 Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Αναχωρήσεις από Ελληνικά λιμάνια

➡️ Προσοχή στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Στην μόνη εταιρεία που μιλάνε και Ελληνικά είναι στη CELESTYAL Cruises.

📌 Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2023 & 2024

Για τους λάτρεις των Αγίων Τόπων και της Αιγύπτου τα νέα για το 2023 είναι εξαιρετικά! Εκτός από τις γνωστές πλέον σε όλους ανοιξιάτικες & φθινοπωρινές αναχωρήσεις της Celestyal Cruises με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal CRYSTAL, θα υπάρξουν και κάποιες αναχωρήσεις με το κρουαζιερόπλοιο JADE της Nowegian Cruise Line την άνοιξη και το φθινόπωρο αλλά και μια Χριστουγεννιάτικη αναχώρηση έκπληξη πάλι από την Celestyal με το Crystal. Τα ευχάριστα όμως συνεχίζονται και αρχές του 2024 καθώς η Αμερικάνικη εταιρεία CELEBRITY CRUISES θα κάνει 3 εκπληκτικές 10νυχτες κρουαζιέρες στην περιοχή με 3ήμερη παραμονή στο Ισραήλ και 2ήμερη παραμονή στην Αίγυπτο με αναχωρήσεις: 02/02/2024 & 23/02/2024 & 15/03/2024.

? 11 αναχωρήσεις φέτος με την Ελληνόφωνη Celestyal Cruises για τις κρουαζιέρες «3 ΗΠΕΙΡΟΙ». Ένα ιδιαίτερα αγαπημένο πρόγραμμα για τους Έλληνες ταξιδιώτες.  Η κρουαζιέρα αυτή πάει Αίγυπτο – Κύπρο – Ισραήλ – Ρόδο και Κουσάντασι (Έφεσο). Για να τις δείτε κάντε κλικ ΕΔΩ

? 01 αναχώρηση με την Ελληνόφωνη Celestyal Cruises για την 10ήμερη «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ». Μια πραγματικά μοναδική κρουαζιέρα με διανυκτέρευση σε Αίγυπτο και σε Ισραήλ με αναχώρηση είτε από Πειραιά είτε από Θεσσαλονίκη. Η κρουαζιέρα αυτή από Πειραιά πάει Θεσσαλονίκη – Σμύρνη – Ρόδο – Λεμεσό – Αλεξάνδρεια (Αίγυπτο) με διανυκτέρευση και Χάιφα (Ισραήλ) με διανυκτέρευση – Εν πλω – Λαύριο. Αναχώρηση από Πειραιά στις 17/12 ενώ από Θεσσαλονίκη στις 18/12 με επιστροφή στις 27/12 στο Λαύριο. Για να την δείτε κάντε κλικ ΕΔΩ

? 03 αναχωρήσεις με την Αμερικάνικη Celebrity Cruises για την 10νυχτη κρουαζιέρα, η οποία περιλαμβάνει  Ελλάδα – Αίγυπτο – Ισραήλ. Οι ημερομηνίες αναχωρήσεων είναι 02/02/24, 23/02/24 & 15/03/24. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

? 03 αναχωρήσεις με την Αμερικάνικη Celebrity Cruises για την 11νυχτη κρουαζιέρα, η οποία περιλαμβάνει  Ελλάδα – Αίγυπτο – Ισραήλ. Οι ημερομηνίες αναχωρήσεων είναι 12/02/24 & 04/03/24. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

? 01 αναχώρηση με την Αμερικάνικη Celebrity Cruises για την 10νυχτη κρουαζιέρα, η οποία περιλαμβάνει  Ελλάδα – Αίγυπτο – Ισραήλ. Η ημερομηνία αναχώρησης είναι 25 Μαρτίου του 2024. Δείτε αναλυτικά πρόγραμμα ΕΔΩ.

?Για να δείτε τις κρουαζιέρες από Πειραιά για τους Άγιους Τόπους με την Norwegian Cruise Line κάντε κλικ ΕΔΩ

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Αίγυπτο – Ισραήλ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Αίγυπτο – Ισραήλ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε οπωσδήποτε διαβατήριο και μάλιστα με κάποιες βασικές προϋποθέσεις.. Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

📌 Επικοινωνία | Social Media
 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr

 

Print Friendly, PDF & Email