📌 Ο Προορισμός

Aπό τις βασικότερες περιοχές στον πλανήτη που χαρακτηρίζονται με ιδιαίτερα έντονο Θρησκευτικό ή/και ιστορικό ενδιαφέρον.

Μια κρουαζιέρα με προορισμό το Ισραήλ και την Αίγυπτο θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία, εξερευνώντας μερικούς από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς και ιστορικούς προορισμούς στον κόσμο.

1. **Ιερουσαλήμ, Ισραήλ**: Θα έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς την Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, η οποία είναι γεμάτη με ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, όπως ο Τείχος της Δάκρυς, ο Ναός του Θεού, η Εκκλησία του Λουτρού, και πολλά ακόμα.

2. **Πυραμίδες της Γκίζας, Αίγυπτος**: Ένα από τα θαύματα του αρχαίου κόσμου, οι πυραμίδες της Γκίζας. Θα μπορούσατε να εξερευνήσετε την Πυραμίδα του Χεφρήνου, την Πυραμίδα του Μυκερίνου καθώς και τη μεγαλύτερη και πιο διάσημη Πυραμίδα του Χέοπα.

3. **Κάϊρο, Αίγυπτος**: Μπορείτε να επισκεφτείτε το Μουσείο του Καΐρου, την Παλιά Πόλη και το Ισλαμικό Κάϊρο και να απολαύσετε την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της περιοχής.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημαντικά αξιοθέατα που θα μπορούσατε να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας σε αυτούς τους προορισμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις μοναδικές πολιτιστικές, ιστορικές και αρχαιολογικές εμπειρίες που προσφέρουν αυτοί οι τόποι.

📌 Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Αναχωρήσεις από Ελληνικά λιμάνια

➡️ Προσοχή στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Στην μόνη εταιρεία που μιλάνε και Ελληνικά είναι στη CELESTYAL Cruises.

 

📌 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Αίγυπτο – Ισραήλ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Αίγυπτο – Ισραήλ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

📌Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε οπωσδήποτε διαβατήριο και μάλιστα με κάποιες βασικές προϋποθέσεις.. Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

📌Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

📌 Επικοινωνία | Social Media
 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email