Ο Προορισμός | Λίγα λόγια για την Κρουαζιέρα

Επίκεντρο αυτών των Κρουαζιερών αποτελούν οι Κανάριες Νήσοι, μία σειρά νησιών με έκταση 7.446,95 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 2.082.655 κατοίκους. Κάθε ένα από αυτά είναι ένας εξωτικός προορισμός που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστος. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι η Τενερίφη με τις γραφικές της πόλεις, το Γκραν Κανάρια, το οποίο μάλιστα είναι και το πιο πυκνοκατοικημένο από τα νησιά, το Αρεκίφε (Λανθαρότε) καθώς και το Πουέρτο Ντελ Ροζάριο (Φουερτεβεντούρα) ή αλλιώς το “νησί του δυνατού ανέμου”, όπως δηλώνει το όνομά του με τις 150 παραλίες.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αυτή την Κρουαζιέρα με προορισμούς όπως το Αγαδίρ και την Καζαμπλάνκα, τη μεγαλύτερη πόλη στο δυτικό Μαρόκο με το μεγαλύτερο τεχνητό λιμάνι στον κόσμο. Η Καζαμπλάνκα είναι μία σύγχρονη μεγαλούπολη με φαρδιές λεωφόρους πνιγμένες στην κίνηση, μια μικρή medina, και μερικές μεγάλες πλατείες με φοίνικες εδώ κι εκεί για να σπάνε με πράσινες πινελιές το γκρι του τσιμέντου.

Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Προσοχή στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα (ταυτότητα ή διαβατήριο)

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Εν προκειμένω όσοι επιλέξετε τις αναχωρήσεις του θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Κανάρια Νησιά, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Κανάρια Νησιά, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Επικοινωνία | Social Media

 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email