Ο Προορισμός

Η Βαλτική είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές για όσους επιζητούν να γνωρίσουν μια σειρά από πόλεις μοναδικής ομορφιάς. Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στη Βαλτική θα επισκεφτείτε πολύ ενδιαφέρουσες περιοχές με τον πιο άνετο τρόπο. Οι βασικές χώρες στις οποίες κινούνται είναι η Ρωσία, η Δανία, η Σουηδία, η Φιλανδία, η Λετονία και η Εσθονία.

Προορισμοί όπως η Αγία Πετρούπολη, η Στοκχόλμη, η Κοπεγχάγη, το Ελσίνκι & το Ταλλίν πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Μια κρουαζιέρα σε αυτή την περιοχή είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς άνετα & ξεκούραστα ιστορικές πόλεις με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Το γραφείο μας με 3 δεκαετίες εμπειρία στον χώρο της κρουαζιέρας θεωρεί μια κρουαζιέρα στη Βαλτική ως μια εξαιρετική επιλογή.

Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Λόγω πολύ μικρής εποχικότητας στις αναχωρήσεις, λόγω θερμοκρασιών, αυτές οι κρουαζιέρες γεμίζουν σχετικά πολύ  σύντομα.
➡️ Οι κρουαζιέρες στη Βαλτική αναχωρούν κυρίως από λιμάνια όπως η Στοκχόλμη και η Κοπεγχάγη.
➡️ Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια κρουαζιέρα εκεί είναι είναι το καλοκαίρι.
➡️ Καλύτερες τιμές βέβαια μπορείτε να βρείτε στις ανοιξιάτικες και στις φθινοπωρινές αναχωρήσεις (αν υπάρχουν).

➡️ Οι Έλληνες μπορείτς να ταξιδέψετε υποχρεωτικά με διαβατήριο λόγω Ρωσίας όπου μάλιστα αν έχετε σκοπό να κινηθείτε εξ’ ιδίων θα πρέπει να έχετε και βίζα.

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στα πλοία. Όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε εκεί αναγκαστικά θα είναι με ξένη εταιρεία οπότε θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2023

Για τους λάτρεις αυτών των προορισμών τα νέα για το 2023 είναι θετικά καθώς επαναδραστηριοποιούνται. Πιο αναλυτικά:

Η ROYAL CARIBBEAN έχει σε αυτές τις κρουαζιέρες το εξαιρετικό κρουαζιερόπλοιο Voyager of the SEAS το οποίο ανήκει στην κατηγορία πλοίων Voyager. Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση αυτών των πλοίων ΕΔΩ. Κάνει κρουαζιέρες 8 ημερών αλλά και κάποιες 12 ημερών.

Μια εταιρεία με ποικιλία δρομολογίων και αναχωρήσεις από διάφορα λιμάνια είναι η Ιταλική Costa Cruises.

Μια εξαιρετική παγκόσμια εταιρεία με φινέτσα είναι η Celebrity Cruises ενώ επίσης σε αυτούς τους προορισμούς ξεχωρίζει και η Norwegian Cruise Line.

Όπως ίσως καταλάβατε οι κρουαζιέρες στην Βαλτική είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και σχεδόν όλες οι εταιρείες δραστηριοποιούνται εκεί οπότε το γραφείο μας σας προτείνει να δείτε με την ησυχία σας όλες τις επιλογές που έχετε πριν αποφασίσετε ποια κρουαζιέρα ικανοποιεί τις επιθυμίες σας:

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Βαλτική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Βαλτική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Royal Caribbean κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Costa Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Norwegian Cruise Line κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Celebrity Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

Ασφάλιση | 2023

Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο. Όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ. κατά τη διάρκειά του να βρεθείτε θετικοί στον covid-19 και να αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας ή ακόμη και να μην το ξεκινήσετε καν. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Επικοινωνία | Social Media

 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email