Skip to content

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

📌Ο Προορισμός
Τα Νορβηγικά Φιόρδ είναι μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Ευρώπης. Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στα Νορβηγικά Φιόρδ θα επισκεφτείτε μοναδικά τοπία όπου θα απολαύσετε τη μαγεία της φύσης με τον πιο άνετο τρόπο.

Αν επιθυμείτε να μάθετε τι ακριβώς είναι Φιόρδ και πως δημιουργήθηκαν δεν έχετε παρά να δείτε ένα υπέροχο βίντεο ΕΔΩ

Για όσους θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση του πως είναι ένα Φιόρδ δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε ένα εξαιρετικό βίντεο, 5 περίπου λεπτών, ενός από τα πολύ γνωστά Φιόρδ, του Geiranger, ΕΔΩ

Προορισμοί όπως το Γκεϊράνγκερ, το Γκέτεμποργκ, το Μπέργκεν και το Στάβανγκερ πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Μια κρουαζιέρα σε αυτή την περιοχή είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς άνετα & ξεκούραστα περιοχές που η φύση φρόντισε να τις στολίσει με μοναδικό τρόπο.

Το γραφείο μας με 30+ χρόνια εμπειρία στον χώρο της κρουαζιέρας θεωρεί μια κρουαζιέρα στα Νορβηγικά Φιόρδ ως μια εξαιρετική και άκρως εναλλακτική επιλογή.

📌Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Λόγω πολύ μικρής εποχικότητας στις αναχωρήσεις, λόγω θερμοκρασιών, αυτές οι κρουαζιέρες γεμίζουν σχετικά πολύ  σύντομα.
➡️ Οι κρουαζιέρες στα Νορβηγικά Φιόρδ αναχωρούν κυρίως από λιμάνια όπως το Κίελο (Γερμανία) και η Κοπεγχάγη.
➡️ Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια κρουαζιέρα εκεί είναι είναι το καλοκαίρι.
➡️ Καλύτερες τιμές βέβαια μπορείτε να βρείτε στις ανοιξιάτικες και στις φθινοπωρινές αναχωρήσεις (αν υπάρχουν).

➡️ Οι Έλληνες μπορείτε να ταξιδέψετε με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες εκτός αν έχετε συνδυάσει αυτή την κρουαζιέρα με μια κρουαζιέρα στην Βαλτική όπου υποχρεωτικά ταξιδεύετε με διαβατήριο λόγω Ρωσίας και μάλιστα αν έχετε σκοπό να κινηθείτε εξ’ ιδίων θα πρέπει να έχετε και βίζα.

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στα πλοία. Όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε εκεί αναγκαστικά θα είναι με ξένη εταιρεία οπότε θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Νορβηγικά Φιόρδ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Νορβηγικά Φιόρδ, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Επικοινωνία | Social Media

 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email