📌 Ο Προορισμός

Η Δυτική Μεσόγειος είναι από τις πιο βασικές περιοχές του πλανήτη για κρουαζιέρα. Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πιο διάσημα μέρη του κόσμου. Οι βασικές χώρες στις οποίες κινούνται αυτές οι κρουαζιέρες είναι η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία..

Προορισμοί όπως η Ρώμη, η Κυανή Ακτή & η Βαρκελώνη πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Μια κρουαζιέρα σε αυτή την περιοχή της Μεσογείου είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς άνετα & ξεκούραστα ιστορικές μεγαλουπόλεις σε συνδυασμό με μοναδικά τουριστικά μέρη.

Το γραφείο μας με 3 δεκαετίες εμπειρία στον χώρο της κρουαζιέρας θεωρεί μια κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο ως μια εξαιρετική επιλογή.

📌 Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Μεγάλο προσόν ότι στην περιοχή οι κρουαζιέρες γίνονται 12 μήνες το χρόνο.
➡️ Οι κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο αναχωρούν κυρίως από Ιταλικά ή Ισπανικά λιμάνια (Ρώμη, Βαρκελώνη, Σαβόνα, Γένoβα)
➡️ Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια κρουαζιέρα εκεί είναι είναι το καλοκαίρι ή/και η Άνοιξη.
➡️ Καλύτερες τιμές βέβαια μπορείτε να βρείτε στις χειμερινές και φθινοπωρινές αναχωρήσεις.

➡️ Οι Έλληνες μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες (για κρουαζιέρα που πιάνει μόνο λιμάνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Όσοι δεν διαθέτουν ταυτότητα υποχρεωτικά με διαβατήριο.

➡️ ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στα πλοία. Όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε εκεί αναγκαστικά θα είναι με ξένη εταιρεία οπότε θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

 

📌 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

➡️Εβδομαδιαίες κρουαζιέρες (από 13/04 έως και 25/10) με το μεγαλοπρεπές WORLD EUROPA (215.000 τόνων) της MSC Cruises (7νυχτες): Βαρκελώνη (Ισπανία), Μασσαλία (Γαλλία), Γένοβα (Ιταλία), Νάπολη (Ιταλία), Μεσσίνα – Σικελία (Ιταλία), Βαλέτα (Μάλτα). Η επιβίβαση μπορεί να γίνει από: Βαρκελώνη, Μασσαλία, Γένοβα, Νάπολη και Μεσσίνα. To κρουαζιερόπλοιοMSC WORLD EUROPA κάνει παρόμοιο πρόγραμμα και τη χειμερινή περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

➡️Εβδομαδιαίες κρουαζιέρες (από 09/05 έως και 19/09) με το εκπληκτικό OASIS OF THE SEAS (228.000 τόνων) της ROYAL CARIBBEAN (7νυχτες): Ρώμη (Ιταλία), Νάπολη (Ιταλία), Βαρκελώνη (Ισπανία), Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία), Μασσαλία (Γαλλία), Λα Σπέτζια (Ιταλία).  Η επιβίβαση μπορεί να γίνει από: Βαρκελώνη και Ρώμη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

➡️ Όπως αναφέραμε και στις γενικές πληροφορίες οι 7νυχτες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο γίνονται 12 μήνες το χρόνο. Τον χειμώνα υπάρχουν μόνο οι δυο Ιταλικές εταρίες (MSC & COSTA) αλλά από την άνοιξη έως το φθινόπωρο το προϊόν εμπλουτίζεται με πάρα πολλές αναχωρήσεις σχεδόν όλων των εταιριών κρουαζιέρας. Οι παραπάνω δυο προτάσεις μας είναι με υπερσύγχρονα και τεράστια πλοία τα οποία αποτελούν από μόνα τους προορισμό αλλά δεν είναι τα μόνα! Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές στην παρακάτω παράγραφο μας που έχουμε τα online μας. 

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Δυτική Μεσόγειο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Δυτική Μεσόγειο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌 Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌 Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

📌 Επικοινωνία | Social Media
 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email