Skip to content

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ

Ο Προορισμός

Η Καραϊβική είναι κορυφαίος προορισμός για όλα τα γούστα. Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική θα επισκεφτείτε γραφικά νησιά, τυρκουάζ θάλασσες και άσπρες αμμώδεις παραλίες.

Προορισμοί όπως το Πουέρτο Ρίκο, η Τζαμάικα, οι Μπαχάμες και το Κοζουμέλ πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Μια κρουαζιέρα σε αυτή την περιοχή είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς άνετα & ξεκούραστα περιοχές που η φύση φρόντισε να τις στολίσει με μοναδικό τρόπο.

Το γραφείο μας με 30+ χρόνια εμπειρία στον χώρο της κρουαζιέρας θεωρεί μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική ως μια εξαιρετική επιλογή.

Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

➡️ Το τρομερό ατού αυτής της περιοχής είναι οι σταθερές θερμοκρασίες όλο τον χρόνο. Ουσιαστικά μιλάμε για 12 μήνες καλοκαίρι.
➡️Η μόνη εξαίρεση είναι η περίοδος τυφώνων όπου και πάλι δεν μιλάμε για χαμηλές θερμοκρασίες αλλά για θυελώδεις έως ιδιαίτερα σαρωτικούς ανέμους που συχνά συνοδεύονται από εξαιρετικά έντονες καταιγίδες. Το καλό βέβαια με τα κρουαζιερόπλοια είναι ότι επειδή δεν είναι στατικά έχουν την δυνατότητα να τροποποιήσουν τα δρομολόγια τους ώστε εάν κάποια περιοχή έχει θέμα και απλά να μην πάνε εκεί που αρχικά ήταν το δρομολόγιο αλλά κάπου αλλού. Εννοείται ότι τα στελέχη των πλοίων παρακολουθούν μέσω δορυφόρου με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τις καιρικές συνθήκες και είναι έτοιμοι να αλλάξουν το δρομολόγιο των επόμενων ημερών σε μια τέτοια περίπτωση κυρίως για λόγους ασφαλείας αφού ο νόμος τους δίνει αυτή τη δυνατότητα.
➡️ Οι τυφώνες, ως φυσικό φαινόμενο, είναι είναι μη προβλέψιμοι πάντως θεωρητικά η περίοδος τους είναι από Ιούνιο έως Νοέμβριο.
➡️Οι κρουαζιέρες στην Κραϊβική αναχωρούν κυρίως από λιμάνια όπως το Μαϊάμι, το Φορντ Λοτερντέϊλ & το Σαν Χουάν.
➡️ Μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα στην Καραϊβική ουσιαστικά όλο τον χρόνο.
➡️Καλύτερες τιμές βέβαια μπορείτε να βρείτε τον δικό μας χειμώνα κυρίως λόγω αισθητά χαμηλότερου αεροπορικού ναύλου που είναι ένα σημαντικό στοιχείο που επηρεάζει σημαντικά τον συνολικό προϋπολογισμό του συγκεκριμένου ταξιδιού.

➡️Οι Έλληνες μπορούμε να ταξιδέψουμε μόνο με διαβατήριο που να έχει ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες σε συνδυασμό με ESTA που είναι κάτι σαν άδεια εισόδου στις Η.Π.Α και εκδίδετε ηλεκτρονικά μαζί με το αεροπορικό σας εισιτήριο. Η βίζα για τους Έλληνες έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια.

➡️ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στα πλοία. Όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε εκεί αναγκαστικά θα είναι με ξένη εταιρεία οπότε θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2023

Για τους λάτρεις αυτών των προορισμών τα νέα για το 2023 είναι θετικά καθώς οι εταιρείες κρουαζιέρας σταδιακά επαναδραστηριοποιούνται. Πιο αναλυτικά:

Η ROYAL CARIBBEAN CRUISES είναι μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή για κρουαζιέρες στην περιοχή. Με κρουαζιερόπλοια που συνδυάζουν άνεση, υψηλή τεχνολογία, πάρα πολλές επιλογές σε φαγητό & διασκέδαση και μεγάλη ποικιλία στα δρομολόγια τα πλοία της Royal Caribbean συχνά αποτελούν από μόνα τους προορισμό! Τα κρουαζιερόπλοια της είναι αδύνατο να περιγραφούν με λόγια οπότε ετοιμάσαμε για εσάς ένα σύντομο βίντεο για κάποια από αυτά ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση. Το βίντεο αυτό μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Μια εξαιρετική επίσης εταιρεία με φινέτσα και πολυήμερες κρουαζιέρες στην περιοχή είναι η Celebrity Cruises ενώ ενδιαφέροντα δρομολόγια σε αυτούς τους προορισμούς έχουν η Ιταλική Costa Cruises και η Norwegian Cruise Line.

Οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική περιλαμβάνουν περιοχές όπως η Δυτική Καραϊβική, η Ανατολική & η Νότια και συνεπώς το γραφείο μας σας προτείνει να δείτε με την ησυχία σας όλες τις επιλογές που έχετε πριν αποφασίσετε ποια κρουαζιέρα ικανοποιεί τις επιθυμίες σας:

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Καραϊβική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Καραϊβική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Royal Caribbean κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Costa Cruises κάντε κλικΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Norwegian Cruise Line κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε τις κρουαζιέρες της Celebrity Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

Ασφάλιση | 2023

Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο. Όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ. κατά τη διάρκειά του να βρεθείτε θετικοί στον covid-19 και να αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας ή ακόμη και να μην το ξεκινήσετε καν. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Επικοινωνία | Social Media

? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email