📌 Ο Προορισμός

Η Αδριατική είναι ένα πραγματικό διαμάντι στη Μεσόγειο. Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Αδριατική ετοιμαστείτε για ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο. Θα επισκεφτείτε περιοχές απαράμιλλης ομορφιάς που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες  στη ψυχή σας.

Προορισμοί όπως η μοναδική Βενετία, το Κότορ και το μεσαιωνικό Ντουμπρόβνικ πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε . Μια κρουαζιέρα στην Αδριατική είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να απολαύσει κανείς την εκπληκτική θέα που μας προσφέρει κατά μήκος των ακτών της.

Το γραφείο μας θεωρεί την Αδριατική ως τον 2ο πιο όμορφο προορισμό της Μεσογείου μετά από αυτόν της Ελλάδας και των μαγευτικών νησιών μας.

📌 Γενικές πληροφορίες | Πρέπει να προσέξω κάτι;

Η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Αδριατική είναι το καλοκαίρι.

Οι Έλληνες μπορούν να ταξιδέψουν με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Όσοι δε διαθέτουν ταυτότητα υποχρεωτικά με διαβατήριο.

ΜΕΓΑΛΗ προσοχή θα πρέπει να δώσετε στο γεγονός ότι στις ξένες εταιρείες κρουαζιέρας ΔΕΝ μιλάνε Ελληνικά πάνω στο πλοίο. Εν προκειμένω όσοι επιλέξετε να ταξιδέψετε με ξένη εταιρεία θα πρέπει απαραιτήτως να γνωρίζετε πολύ καλά Αγγλικά.

📌 Πολλές αναχωρήσεις | Αξέχαστοι προορισμοί | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2023

Για τους λάτρεις αυτών των προορισμών τα νέα για αναχωρήσεις από Ελληνικά λιμάνια για το 2023 είναι πολύ ευχάριστα. Πιο αναλυτικά:

*** Η Βρετανική εταιρεία Virgin Voyages Cruises βάζει πλέον κρουαζιέρες στην Αδριατική με λιμάνι εκκίνησης και τερματισμού τον Πειραιά. Για να δείτε αυτές τις κρουαζιέρες κάντε κλικ ΕΔΩ

*** Η καταπληκτική Αμερικάνικη εταιρεία CELEBRITY CRUISES βάζει και αυτή πλοίο από ή/και προς Πειραιά (σε συνδυασμό με Μύκονο και Ζάκυνθο). Για να δείτε αυτές τις κρουαζιέρες κάντε κλικ ΕΔΩ

*** Η εξαιρετική Αμερικάνικη εταιρεία ROYAL CARIBBEAN επίσης έχει κρουαζιέρες για Αδριατική (σε συνδυασμό με Ελληνικά νησιά) από ή/και προς Πειραιά. Για να δείτε αυτές τις κρουαζιέρες κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών για Αδριατική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών για Αδριατική, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌 Επικοινωνία | Social Media

Βρείτε μας επίσης:

 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email