Το Explora Journeys αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και το μακρόχρονο όνειρο του ομίλου MSC και της οικογένειας Aponte να δημιουργήσουν μια μετασχηματιστική εμπειρία πολυτελών θαλάσσιων ταξιδιών και ένα brand που θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία της πολυτελούς κρουαζιέρας για την επόμενη γενιά απαιτητικών ταξιδιωτών πολυτελείας.

Η Explora προωθεί το Ocean State of Mind: Μια ψυχική κατάσταση εμπνευσμένη από τα γαλάζια νερά των θαλασσών και των ωκεανών. Ο ωκεανός σας χαλαρώνει και δημιουργεί μέσα σας μια ενέργεια που εμπνέει εσωτερικές και εξωτερικές ανακαλύψεις, διευρύνει τους ορίζοντες και πυροδοτεί νέες συνδέσεις. Σας συνδέει με τον εαυτό σας, τους ανθρώπους και τους τόπους γύρω σας.

Κάποια από τα διακριτά στοιχεία που κάνουν την Explora Journeys να ξεχωρίζει περιλαμβάνουν:

  1. Γαστρονομία: Μια ποικιλία γαστρονομικού πλούτου με κουζίνα που καλύπτει όλες τις γωνιές του πλανήτη.
  2. Χαλάρωση: Το τέλειο μείγμα ζωντάνιας και ιδιωτικότητας σε περισσότερα από 12 εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ και σαλόνια
  3. Ευεξία: Το Ocean Wellness περιλαμβάνει τη σωματική, πνευματική και συναισθηματική υγεία των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι ο χρόνος που περνούν εν πλω είναι εμπλουτισμένος και ικανοποιητικός.
  4. Ψυχαγωγία: Επαναπροσδιορισμός της ψυχαγωγίας, με προσεγμένες, εξατομικευμένες εμπειρίες σχεδιασμένες για να διεγείρουν το μυαλό και να θρέψουν την ψυχή.
  5. Φιλοξενία: Η κουλτούρα της αυθεντικής, ζεστής και διαισθητικής εξυπηρέτησης παρέχεται από μια παθιασμένη και πολιτισμικά έξυπνη ομάδα. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν πραγματικά να χαλαρώσουν και να είναι ο εαυτός τους.

Η Explora Journeys προσφέρει στους ταξιδιώτες μία εμπειρία που χαρακτηρίζεται από ηρεμία, ενότητα, κομψότητα και χαρά, καθώς ενθαρρύνει την εσωτερική και εξωτερική εξερεύνηση και ανακάλυψη. Διαθέτει 2 κρουαζιερόπλοια, το Explora I το οποίο αναχώρησε για το παρθενικό του ταξίδι την 1η Αυγούστου του 2023 και το Explora II το οποίο σαλπάρει το 2024, ανοίγοντας το δρόμο για νέες ανακαλύψεις και περαιτέρω δυνατότητες!

➡️Για να δείτε όλους τους προορισμούς και δρομολόγια της Explora Journeys κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε το Explora I κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Για να δείτε το Explora II κάντε κλικ ΕΔΩ

Print Friendly, PDF & Email