Variety Voyager

var voy 2
var voy 4
var voy 3
var voy
Φανταστείτε ένα μέρος μακριά από το σπίτι που μοιάζει σαν το σπίτι, όπου τα σύνορα οριοθετούνται από τις χρυσές ακτές της θάλασσας. Φανταστείτε 223 πόδια άνεσης, ομορφιάς και ασφάλειας. Φανταστείτε το πλωτό σπίτι σας στο κομψό, σύγχρονο Mega Yacht που πλέει στις θάλασσες με το όνομα VARIETY VOYAGER, κυματίζοντας τη σημαία του στον άνεμο. Ανακαλύψτε τον κόσμο δια θαλάσσης. Η Variety Voyager λατρεύει να σαγηνεύει τους εκλεκτούς 71 καλεσμένους της με τις κομψές γραμμές της και τον άφθονο χώρο στο κατάστρωμα που επαναπροσδιορίζει τι έπρεπε να είναι το yachting. Ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό είναι ο καμβάς των ματιών σας ζωγραφισμένος με μπλε του ωκεανού και καταπράσινα βουνά. Συναναστραφείτε με ομοϊδεάτες ταξιδιώτες στους κοινόχρηστους χώρους μας η απολαύστε μια στιγμή μόνοι σας στον άφθονο χώρο του καταστρώματος μας.

Ενδεικτικές φωτογραφίες και βίντεο κατηγοριών καμπινών. Καμπίνες της ίδιας κατηγορίας ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι καμπίνες της κατηγορίας Γ βρίσκονται στο κάτω κατάστρωμα και προσφέρουν μεγάλες τρύπες με δύο θύρες, μπάνια με μαρμάρινο δάπεδο καθώς και ντους από γυαλί και Corian. Οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με αυτόνομο ελεγχόμενο A/C, τηλεόραση με DVD player, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και μπουρνούζια.
Οι καμπίνες της κατηγορίας Β βρίσκονται στο κάτω και στο κύριο κατάστρωμα και προσφέρουν μεγάλες τρύπες με δύο θυρίδες (κάτω κατάστρωμα) ή μικρά διπλά παράθυρα (κύριο κατάστρωμα), μπάνιο με μαρμάρινο δάπεδο καθώς και ντους από γυαλί και Corian. 7 από τις 10 καμπίνες προσφέρουν ευέλικτη διαμόρφωση κρεβατιού. Οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με αυτόνομο ελεγχόμενο A/C, τηλεόραση με DVD player, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και μπουρνούζια.
Οι καμπίνες της κατηγορίας Α βρίσκονται στο κεντρικό κατάστρωμα και προσφέρουν διπλά παράθυρα, μπάνιο με μαρμάρινο δάπεδο καθώς και ντους από γυαλί και Corian. 9 από τις 11 καμπίνες προσφέρουν ευέλικτη διαμόρφωση κρεβατιού. Οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με αυτόνομο ελεγχόμενο A/C, τηλεόραση με DVD player, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και μπουρνούζια.
Οι καμπίνες της κατηγορίας P βρίσκονται στο επάνω κατάστρωμα Horizons και προσφέρουν διπλά παράθυρα, όλα φινιρισμένα με μάρμαρο σε όλα τα μπάνια και πιο πολυτελή υφάσματα και ειδικές ανέσεις. Όλες οι καμπίνες προσφέρουν ευέλικτη διαμόρφωση κρεβατιού, ενώ 4 από τις 7 περιλαμβάνουν επιπλέον καναπέ-κρεβάτι. Οι καμπίνες είναι εξοπλισμένες με αυτόνομο ελεγχόμενο A/C, τηλεόραση με DVD player, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και μπουρνούζια.
Το Owner’s Suite βρίσκεται στο επάνω κατάστρωμα Horizons και προσφέρει 2 x διπλά παράθυρα και είναι η μεγαλύτερη καμπίνα του πλοίου. Η Owner’s Suite προσφέρει ευέλικτη διαμόρφωση κρεβατιού καθώς και έναν επιπλέον καναπέ-κρεβάτι. Η καμπίνα είναι φινιρισμένη με μάρμαρο σε όλο το μπάνιο και πολυτελή υφάσματα & φινιρίσματα και ειδικές ανέσεις. Η σουίτα είναι εξοπλισμένη με αυτόνομο ελεγχόμενο A/C, τηλεόραση με DVD player, μίνι ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, πολυτελή προϊόντα περιποίησης και μπουρνούζια.

Δείτε το Deck Plan του Variety Voyager

ή διαφορετικά

Κάντε κλικ εδώ και κατεβάστε το DECK PLAN του Variety Voyager στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας.
Print Friendly, PDF & Email