LUXURY CRUISES ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

📌Τι είναι οι κρουαζιέρες πολυτελείας; 

Οι πολυτελείς κρουαζιέρες απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς πελάτες που αναζητούν άνεση και χλιδή υψηλού επιπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Οι κρουαζιέρες αυτές, που πραγματοποιούνται σε πολυτελή πλοία, διαθέτουν άψογη εξυπηρέτηση και εξατομικευμένες ανέσεις που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα.

Περιλαμβάνουν ευρύχωρες, καλά εξοπλισμένες καμπίνες ή σουίτες με κορυφαίες ανέσεις, ενώ ορισμένες προσφέρουν ιδιωτικά μπαλκόνια, αποκλειστική υπηρεσία μπάτλερ και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας, για απαράμιλλη άνεση. Αφεθείτε σε εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες, ποικίλες επιλογές ψυχαγωγίας, εκλεπτυσμένα κοκτέιλ και αποκλειστικές δραστηριότητες επί του πλοίου και της ξηράς.

Οι πολυτελείς εταιρείες κρουαζιέρας συχνά διαθέτουν μικρότερα πλοία, παρέχοντας πρόσβαση σε απομονωμένα λιμάνια και προορισμούς απρόσιτους για μεγαλύτερα πλοία. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και στις εξαιρετικές υπηρεσίες, αυτά τα ταξίδια προσφέρουν μια προνομιακή εμπειρία για όσους αναζητούν την πολυτέλεια χωρίς την πολυκοσμία.

📌Εταιρίες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες πολυτελείας

➡️Ritz Carlton: Άνεση και πολυτέλεια με την υπογραφή του ομώνυμου ομίλου

Γνωστός για τα πολυτελή ξενοδοχεία του, ο όμιλος Ritz-Carlton, παρουσιάζει την Ritz-Carlton Yacht Collection: Μία πολυτελή συλλογή κρουαζιερόπλοιων-Yacht με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της μια εξαιρετική εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης κατά τη διάρκεια των κρουαζιέρων τους, συνδυάζοντας την υπογραφή του Ritz-Carlton με τη μαγεία του ταξιδιού στη θάλασσα.

Τα κρουαζιερόπλοια της παραπάνω συλλογής είναι συνήθως μικρότερα σε μέγεθος σε σύγκριση με τα μεγάλα καράβια κρουαζιέρας, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική και προσαρμοσμένη εμπειρία. Τα πλοία συνδυάζουν πολυτέλεια, άνεση, και υψηλή κουζίνα, ενώ παρέχουν επίσης εξειδικευμένες δραστηριότητες και εκδρομές στους προορισμούς που επισκέπτονται.

➡️SilverSea: Ένας ηγέτης στον κλάδο της πολυτελούς κρουαζιέρας από το 1994

Η Silversea Cruises ξεχωρίζει ως μια κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας πολυτελείας που φημίζεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τις πλούσιες παροχές της. Από την ίδρυσή της το 1994, η Silversea έχει εδραιώσει τη θέση της ως ηγέτης στον κλάδο της πολυτελούς κρουαζιέρας.

Προσφέροντας υπηρεσίες σε μια απαιτητική πελατεία, τα κρουαζιερόπλοια της Silversea παρέχουν μια εξατομικευμένη εμπειρία, διαθέτοντας πολυτελείς σουίτες, εκλεπτυσμένη κουζίνα και άψογη εξυπηρέτηση. Με μια ποικιλία προορισμών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εξωτικών περιοχών και λιμανιών που είναι απρόσιτα για μεγαλύτερα πλοία, η Silversea υπόσχεται αξέχαστα ταξίδια.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των κρουαζιέρων της Silversea είναι η πολιτιστική της προσέγγιση, η οποία διαθέτει πλούσια ψυχαγωγικά προγράμματα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επιμελημένες εμπειρίες που δίνουν την ευκαιρία στους επιβάτες να βυθιστούν στους πολιτισμούς των προορισμών. Αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία με πολιτιστικά και εκπαιδευτικά στοιχεία, η Silversea εξασφαλίζει ένα απαράμιλλο ταξίδι για τους επιβάτες της.

➡️Explora Journeys: Απαράμιλλη άνεση και γενναιόδωρες παροχές

Το Explora Journeys αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία και το μακρόχρονο όνειρο του ομίλου MSC και της οικογένειας Aponte να δημιουργήσουν μια μετασχηματιστική εμπειρία πολυτελών θαλάσσιων ταξιδιών και ένα brand που θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία της πολυτελούς κρουαζιέρας.

Μια εταιρία που χαρακτηρίζεται από ηρεμία, ενότητα, κομψότητα και χαρά, που ενθαρρύνει την εσωτερική και εξωτερική εξερεύνηση και ανακάλυψη μέσω του Ocean State of Mind.

Για να μάθετε περισσότερα για την Explora Journeys κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️Regent Seven Seas: Μία από τις κορυφαίες All-Inclusive πολυτελείς εταιρίες παγκοσμίως

Η Regent Seven Seas Cruises είναι μια υπερπολυτελής εταιρεία κρουαζιέρας που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Τα κρουαζιερόπλοια της Regent Seven Seas Cruises είναι μικρού μεγέθους και παρέχουν ένα περιβάλλον με ευρύχωρες σουίτες και υψηλής κατηγορίας εγκαταστάσεις.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στη Regent Seven Seas Cruises είναι η πολιτική “All-Inclusive”, όπου οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε πλήρες πακέτο όπου περιλαμβάνει εκδρομές σχεδόν σε κάθε λιμάνι, γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής κουζίνας, ποτά και άλλες υπηρεσίες.

Η εταιρεία επικεντρώνεται σε προορισμούς που επιτρέπουν στους επιβάτες να εξερευνήσουν μοναδικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Με προσεγμένες λεπτομερείς και πολυτελείς παροχές, η Regent Seven Seas Cruises στοχεύει στην παροχή εξαιρετικών κρουαζιεριών για αυτούς που αναζητούν την πολυτέλεια στα ταξίδια τους.

 

📌 ONLINE

➡️ Για να δείτε Online τις αναχωρήσεις ‘Ολων των κρουαζιερών, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online τις τιμές Όλων των κρουαζιερών, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Online πληροφορίες λιμανιών σε όλο τον κόσμο, κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Για να δείτε Οnline σχέδια καταστρωμάτων των κρουαζιερόπλοιων (Deck Plans), κάντε κλικ ΕΔΩ

 

📌 Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

 

📌 Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

 

📌 Επικοινωνία | Social Media
 
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email