📌 Προορισμοί | Δυτική Μεσόγειος και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Δυτική Μεσόγειος: Όσοι επιθυμείτε να κάνετε μια κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο ετοιμαστείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πιο διάσημα μέρη του κόσμου. Οι βασικές χώρες στις οποίες κινούνται αυτές οι κρουαζιέρες είναι η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία.. Προορισμοί όπως η Ρώμη, η Κυανή Ακτή & η Βαρκελώνη πράγματι ξεχωρίζουν και σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Οι κρουαζιέρες στα Εμιράτα προσφέρουν μια πολυτελή και εξωτική εμπειρία σε μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς και πολυτελής προορισμούς του κόσμου. Τα Εμιράτα, που αποτελούνται από επτά κράτη στον Περσικό Κόλπο, συχνά προσελκύουν τους ταξιδιώτες με τα υψηλά κτίρια, τις λαμπερές πόλεις, τις άνετες παραλίες και την πλούσια κουλτούρα.

Παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες που ταξιδεύουν στους παραπάνω προορισμούς καθώς και τα δρομολόγια του Δεκεμβρίου.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Προϋπόθεση για να κάνετε κάποια από τις παρακάτω κρουαζιέρες είναι η καλή γνώση Αγγλικών!

📌 Οι προτάσεις του γραφείου μας

7νυχτες κρουαζιέρες με το μεγαλοπρεπές WORLD EUROPA της MSC Cruises

➡️ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ρώμη (Ιταλία) → Παλέρμο (Ιταλία) → Βαλέτα (Μάλτα) → Βαρκελώνη (Ισπανία) → Μασσαλία (Γαλλία) → Γένοβα (Ιταλία) → Ρώμη (Ιταλία)
✅ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ από Ρώμη: 02/12, 9/12, 16/12, 23/12, 30/12

Η επιβίβαση μπορεί να γίνει και από: Παλέρμο, Βαρκελώνη, Μασσαλία και Γένοβα
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

7νυχτες κρουαζιέρες με το εκπληκτικό COSTA TOSCANA της Costa Cruises

➡️ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ρώμη (Ιταλία) → Σαβόνα (Ιταλία) → Μασσαλία (Γαλλία) → Βαρκελώνη (Ισπανία) → Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία)→ Παλέρμο (Ιταλία) → Ρώμη (Ιταλία)
✅ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ από Ρώμη: 06/12, 13/12, 20/12

Η επιβίβαση μπορεί να γίνει από: Βαρκελώνη, Μασσαλία, Πάλμα, Σαβόνα
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σημείωση: Οι κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο γίνονται 12 μήνες το χρόνο. Τον χειμώνα υπάρχουν μόνο οι δυο εταιρείες MSC & Costa αλλά από την άνοιξη έως το φθινόπωρο το προϊόν εμπλουτίζεται με πάρα πολλές αναχωρήσεις σχεδόν όλων των εταιρειών κρουαζιέρας. Οι δυο παραπάνω προτάσεις μας είναι με υπερσύγχρονα και τεράστια πλοία τα οποία αποτελούν από μόνα τους προορισμό αλλά δεν είναι τα μόνα!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

7νυχτες κρουαζιέρες με το μαγευτικό CELESTYAL JOURNEY της Celestyal Cruises

➡️ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1: Ντόχα (Κατάρ) → Μπαχρέιν → Ντουμπάι (ΗΑΕ) → Κασάμπ (Ομάν) → Σιρ Μπάνι Γιας (ΗΑΕ) → Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ) → Ντόχα (Κατάρ)
✅ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ από Ντόχα: 14/12, 21/12, 28/12

➡️ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2: Ντόχα (Κατάρ) → Μπαχρέιν → Ντουμπάι (ΗΑΕ) → Κασάμπ (Ομάν) → Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ) → Ντόχα (Κατάρ)
✅ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ από Ντόχα: 23/12

➡️ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 3: Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ) → Ντουμπάι (ΗΑΕ) → Κασαμπ (Ομαν) → Σιρ Μπάνι Γιας (ΗΑΕ) → Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ) → Ντόχα (Κατάρ)
✅ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ από Άμπου Ντάμπι: 07/12

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

📌 Τιμολογιακή Πολιτική | Τιμές – Προκαταβολή – Εξόφληση

Στις περισσότερες εταιρείες κρουαζιέρας η τιμολογιακή πολιτική εξαρτάται από τον χρόνο κράτησης ή/και τις πληρότητες. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο πολύ γεμίζει μια αναχώρηση τόσο αυξάνεται και η τιμή της (80 με 90% των περιπτώσεων) ενώ αντίθετα αν μια αναχώρηση δε δείχνει να προχωράει από άποψη κρατήσεων τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κάποιας προσφοράς (10 με 20% των περιπτώσεων). Υπάρχουν όμως πολύ συχνά και περιπτώσεις έκτακτων προσφορών ακόμη και τον τελευταίο μήνα όταν υπάρχουν κενά όπου μπορεί κάποιος να επωφεληθεί χαμηλών τιμών στις κατηγορίες καμπινών όμως εάν και όπου υπάρχουν κενά άρα αυτή η επιλογή εμπεριέχει ένα κάποιο ρίσκο.. Σε κάθε περίπτωση όταν δώσετε προκαταβολή για μια κρουαζιέρα αυτόματα κλειδώνεται η τιμή σας, που σημαίνει ότι είτε ανέβει είτε χαμηλώσει εσείς θα ταξιδέψετε με την τιμή που γνωρίζατε και για την οποία δώσατε προκαταβολή ή/και εξόφληση. Η τελική απόφαση είναι δική σας!

📌 Ασφάλεια

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

📌Πολιτική Ακυρωτικών

➡️Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 91 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
➡️Αν κάνετε ακύρωση από 90 έως και 31 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
➡️Αν κάνετε ακύρωση από 30 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

➡️ Χρήσιμες πληροφορίες πριν την αναχώρηση:

Για να δείτε τις χρήσιμες πληροφορίες πριν την αναχώρηση κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Ταξιδιωτικά Έγγραφα:

Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε οπωσδήποτε διαβατήριο και μάλιστα με κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ 

➡️ Ταξιδιωτική Ασφάλιση:

Για να αποκτήσετε ταξιδιωτική ασφάλιση κάντε κλικ ΕΔΩ

➡️ Θέματα Ασφάλειας & Υγείας:

Για θέματα ασφάλειας & υγείας επάνω στο πλοίο κάντε κλικ ΕΔΩ

Επικοινωνία | Social Media

Βρείτε μας επίσης:


📍Μητροπολίτου Ιωσήφ 12, Θεσσαλονίκη
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr
Print Friendly, PDF & Email