Celestyal Cruises | Κρουαζιέρες 2022 | Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – TSAKIRIDIS LOUKAS TRAVEL | Κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά & το εξωτερικό

Μητροπολίτου Ιωσήφ 12, Θεσσαλονίκη | Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Youtube

8 ημέρες | 7 προορισμοί | 24 αναχωρήσεις

ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Ελλάδα)
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ: Celestyal CRYSTAL
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Celestyal Cruises

Προορισμοί | Ελλάδα και Κουσάντασι (Έφεσος)

Μύκονος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Ρόδος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Κουσάντασι-Έφεσος (Τουρκία), Πειραιάς (Ελλάδα).

Λίγα λόγια για την κρουαζιέρα μας | Τι θα δούμε

Η οκταήμερη κρουαζιέρα μας “Ειδυλλιακό Αιγαίο” με αναχώρηση από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δίνει έμφαση στα μοναδικά Ελληνικά νησιά και σας καλεί να απολαύσετε τις διακοπές σας με φόντο τις ομορφιές του Αιγαίου για να ερωτευτείτε την Ελλάδα από την αρχή. Επισκεφτείτε πέντε από τους πιο μαγευτικούς νησιωτικούς προορισμούς για να εξερευνήστε την ιστορία και την κουλτούρα του κάθε τόπου, πλάι σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά και ψαροχώρια που κρατούν ακόμα τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Η κρουαζιέρα μας ξεχωρίζει για το πλούσιο πρόγραμμά της που μέσα σε οκτώ ημέρες καταφέρνει να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες.

Με αρκετές πραγματικά πολύωρες στάσεις δε θα περιοριστείτε μόνο στην ηλιοθεραπεία, τη χαλάρωση και τις βουτιές αλλά θα απολαύσετε κι όσα συμβαίνουν μετά τη δύση του ήλιου, όπως τη διάσημη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει και επιβιβαστείτε για οκτώ αξέχαστες μέρες στις πιο όμορφες γωνιές.

Δρομολόγιο κρουαζιέρας | Ώρες διαμονής σε κάθε λιμάνι

8ήμερες κρουαζιέρες “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κάθε Κυριακή από 01/05/22 έως και 08/10/22 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal CRYSTAL


ΗμέραΛιμάνιΆφιξηΑναχώρηση
ΚυριακήΘεσσαλονίκη (Ελλάδα)19:00
ΔευτέραΚουσάντασι (Τουρκία)13:0021:00
ΤρίτηΡόδος (Ελλάδα) 09:0018:00
ΤετάρτηΗράκλειο (Ελλάδα)07:0012:00
ΤετάρτηΣαντορίνη* (Ελλάδα)16:30*02:00 Ξημερώματα Πέμπτης
ΠέμπτηΜύκονος* (Ελλάδα)08:00*02:00 Ξημερώματα Παρασκευής
ΠαρασκευήΜήλος (Ελλάδα)09:0019:00
ΣάββατοΠειραιάς (Ελλάδα)07:0017:00
ΚυριακήΘεσσαλονίκη (Ελλάδα)10:00

*Επιβίβαση με ακάτους, καιρού επιτρέποντος.

Σημαντική σημείωση: Η κρουαζιέρα έχει 2 λιμάνια επιβίβασης & αποβίβασης (Πειραιά & Θεσσαλονίκη).

Τιμές | Κατηγορίες καμπινών

⚓️ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΤΙΜΩΝ = ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Μάϊος & Αύγουστος) για μόνιμους κατοίκους Ελλάδας για κρατήσεις έως της ανάκλησης της προσφοράς (ανά πάσα στιγμή).

⚓️ ΜΠΛΕ ΣΤΗΛΗ ΤΙΜΩΝ = ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (Ιούνιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος & Οκτώβριος) για μόνιμους κατοίκους Ελλάδας για κρατήσεις έως της ανάκλησης της προσφοράς (ανά πάσα στιγμή). 

➡️Τιμές ανάλογα με τον τύπο της καμπίνας αλλά και σε ποιο κατάστρωμα βρίσκεται η κάθε κατηγορία.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα IA699 €  849 € (3ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα 769 €  919 (κυρίως στο 4ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 5ο)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα IC – 799 €  959 (6ο & 7ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα ΧΑ – 809 €  969 (στο 2ο κατάστρωμα με φινιστρίνι)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα ΧΒO – 809 €  969 (στο 6ο κατάστρωμα χωρίς ουσιαστική θέα γιατί είναι οι βάρκες μπροστά)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα ΧΒ – 839 €  989 €  (κυρίως στο 5ο κατάστρωμα και κάποιες λίγες στο 3ο & το 6ο)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα ΧC – 869 €  1.039 (3ο & 4ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα ΧD – 899 €  1.079 (κυρίως στο 7ο κατάστρωμα και κάποιες λίγε στο 6ο)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα SBJ999 €  1.169 (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο &7ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα S  – 1409 €  1.789 (στο 6ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα SB – 1589 €  2.029 (ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 7ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα SG1819 €  2.289 (ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ στο 6ο κατάστρωμα)
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο ενήλικα ασχέτου κατηγορίας και επιχικότητας 639
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο παιδί (2 έως 11 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 369
Τιμή κατ’ άτομο για 3ο ή/και 4ο νήπιο (κάτω των 2 ετών) ασχέτου κατηγορίας και εποχικότητας 289
Μονόκλινα: επιβάρυνση 30% (μόνο στο ναύλο – όχι στα λιμενικά 289€) για κατηγορίες ΙΑ έως και ΧD. Για σουίτες + 70%.

All Inclusive | Τι περιλαμβάνεται στις τιμές

Περιλαμβανόμενα:
✔️Διαμονή στην καμπίνα της επιλογής σας ✔️Πλήρη διατροφή επί του πλοίου ✔️ΔΩΡΕΑΝ το κλασικό πακέτο επιλεγμένων αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών ✔️ Λιμενικά τέλη 289€  ✔️ Φιλοδωρήματα ✔️ΔΩΡΕΑΝ οι εκδρομές σε Ρόδο (Ακρόπολη της Λίνδου – Ρόδος με κωδικό RHO-01) & στο Κουσάντασι (Αρχαία πόλη της Εφέσου με κωδικό KUS-02) ✔️Μεταφορά με λεωφορείο από το λιμάνι στην παλιά πόλη της Μυκόνου.

Αναχωρήσεις | 2022

⚓️Οι αναχωρήσεις για την κρουαζιέρα για το 2022 είναι:
✅ Μάϊος: 01, 08, 15, 22, 29
✅ Ιούνιος: 05, 12, 19, 26
✅ Ιούλιος: 03, 10, 17, 24, 31
✅ Αύγουστος: 07, 14, 21, 28
✅ Σεπτέμβριος: 04, 11, 18, 25
✅ Οκτώβριος: 02, 09

Σημείωση: Υπάρχουν και άλλες 2 αναχωρήσεις για άλλη όμως κρουαζιέρα  με ονομασία “Εκλεκτό Αιγαίο” που θα γίνουν στα μέσα και τέλη Οκτωβρίου.

 

Πολύ σημαντικές πληροφορίες | Τι Πρωτόκολλα ισχύουν;

➡️ Το 2022 αναμένεται να είναι μια χρονιά που οι κρουαζιέρες θα αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σχεδόν σε πλήρη λειτουργία. Είναι απολύτως βέβαιο όμως ότι για αρκετούς μήνες μέσα στο 2022 – ίσως και όλη τη χρονιά- θα υπάρχουν πρωτόκολλα και πρακτικές λόγω του covid-19. Συνεπώς το γραφείο μας, που ειδικεύεται στις πωλήσεις κρουαζιερών εδώ και 28 έτη, σας προτείνει να κινείστε με βάση τις παρακάτω  ενέργειες:

➡️ ΠΡΙΝ κλείσετε κάποια κρουαζιέρα με οποιαδήποτε εταιρεία οπωσδήποτε να μελετάτε διεξοδικά τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Αυτά θα τα βρείτε στο site της κάθε εταιρείας καθώς δεν είναι ίδια για όλες. Αφού διαβάσετε, κατανοήσετε πλήρως και αποδεχτείτε τα πρωτόκολλα και τις πρακτικές τότε και μόνο τότε να προβείτε σε κράτηση.

➡️ ΑΦΟΥ κλείσετε μια κρουαζιέρα, που πολλές φορές είναι μήνες πριν την αναχώρηση, σας προτείνουμε να επισκέπτεστε το site της εταιρείας συχνά για τυχόν αλλαγές στα πρωτόκολλα και τις πρακτικές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.

➡️ Αν η κρουαζιέρα που κλείσατε πάει εκτός Ελλάδας, οπότε πιθανόν δεν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση,  τότε θα πρέπει συχνά να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν τα κράτη σε όσους θέλουν να τα επισκεφτούν κυρίως λόγω covid-19.

➡️ Για όλες τις κρουαζιέρες του 2022, η Celestyal Cruises απαιτεί από όλους τους επισκέπτες άνω των 12 ετών να είναι εμβολιασμένοι, ενώ για τους επισκέπτες κάτω των 12 ετών είναι απαραίτητη η προσκόμιση αρνητικού rapid τεστ, το οποίο θα έχει διεξαχθεί 48 ώρες πριν από την επιβίβασή τους. Σε πλήρη εφαρμογή θα είναι και όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

➡️ Γνωρίζοντας ότι οι απορίες είναι και σημαντικές και πολλές η Celestyal Cruises ετοίμασε ειδικό ένθετο “ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ” στο site της το οποίο διαρκώς ενημερώνει. Είναι απολύτως απαραίτητο να διαβάσετε διεξοδικά αυτό το ένθετο το οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ ➡️ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 

➡️ Επιπλέον στη Celestyal Cruises, οι κύριες προτεραιότητές τους είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτονται. Ως μέλη της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), έχουνε δεσμευτεί να υιοθετήσουμε τα απαραίτητα και θεμελιώδη στοιχεία των ενισχυμένων πρωτόκολλων υγιεινής, στο πλαίσιο της σταδιακής επανέναρξης της κρουαζιέρας. Επικαιροποιημένα από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, Ευρωπαϊκές και Ελληνικές υγειονομικές αρχές, τα πρωτοκόλλα αυτά θα εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής θα αξιολογούνται διαρκώς και θα αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

➡️ Για να δείτε αναλυτικά μόνο τα υγειονομικά πρωτόκολλα της CELESTYAL CRUISES κάντε κλικ εδώ ➡️  Υγειονομικά πρωτόκολλα covid-19 για το 2022

➡️ Για να δείτε τις τρέχουσες απαιτήσεις για συμμετοχή σας στις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Ασφάλεια | 2022

➡️ Το ταξίδι είναι οπωσδήποτε κάτι το ευχάριστο. Όμως ενίοτε μπορεί να κρύβει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όπως π.χ κατά τη διάρκειά του να βρεθείτε θετικοί στον covid-19 και να αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας ή ακόμη και να μην το ξεκινήσετε καν. Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων από τις εταιρείες ενώ τις περισσότερες φορές  αν αναγκαστείτε να διακόψετε το ταξίδι σας τα όποια έξοδα νοσηλείας ή επιστροφής στη βάση σας επιβαρύνουν εσάς.  Αυτό το γνωρίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες ετοίμασαν ειδικά προγράμματα για ταξιδιώτες. Το γραφείο μας σας συστήνει ανεπιφύλακτα να μιλήσετε με τον ασφαλιστή σας και να βρείτε το κατάλληλο για εσάς και το ταξίδι σας πρόγραμμα. Είναι ένα έξτρα κόστος το οποίο όμως μπορεί να αποδειχτεί πάρα πολύ χρήσιμο στην πορεία.

Μια ενδεικτική τιμή είναι τα 80 ευρώ ανά ενήλικα επιβάτη. Για πληροφορίες για την ασφάλεια ταξιδίου (για ηλικίες έως 70 ετών) που αφορά και την περίπτωση ακύρωσης ταξιδίου (υπό πολύ συγκεκριμένους όμως όρους) επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή εναλλακτικά με τον ασφαλιστικό σύμβουλο Κο Αλέξανδρο Μπουσδούκη στο τηλέφωνο 2310/444-046.

➡️Για να κλείσετε την ασφάλεια μέσω της Celestyal Cruises (για ηλικίες έως 75 ετών) κάντε κλικ εδώ ➡️Ασφάλιση μέσω Celestyal Cruises 

 

Κρουαζιερόπλοιο | Βίντεο, φωτογραφίες & σχέδιο καταστρωμάτων

➡️  Δείτε βίντεο του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️ Δείτε το σχέδιο καταστρωμάτων και καμπινών (με φωτο) του κρουαζιερόπλοιου Celestyal CRYSTAL ➡️ ΕΔΩ

➡️ Για online διαθεσιμότητα κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

 

Πολιτική Ακυρωτικών | 2022

Μπορείτε να κάνετε ακύρωση χωρίς επιβάρυνση 90 ημέρες πριν από την αναχώρηση της κρουαζιέρας.
Αν κάνετε ακύρωση από 89 έως και 30 ημέρες πριν από την αναχώρηση: απώλεια της προκαταβολής.
Αν κάνετε ακύρωση από 29 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου.

Ταξιδιωτικά έγγραφα | Χρειάζομαι βίζα;

➡️ Εάν είστε Έλληνας υπήκοος, για το ταξίδι σας θα χρειαστείτε ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) ή διαβατήριο σε ισχύ. Για αναλυτικές πληροφορίες κάντε κλικ➡️ ΕΔΩ

 

📌 ΑΛΛΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

✔️ Για να δείτε όλες τις κρουαζιέρες από Αθήνα της Celestyal Cruises για το 2022 κάντε κλικ ➡️ ΕΔΩ

Celestyal τρόπος διακοπών | Τι πρέπει να γνωρίζω

Ανακαλύψτε το βραβευμένο Celestyal Τρόπο Διακοπών ➡️ εδώ.

Επικοινωνία | Social Media

Βρείτε μας επίσης:

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UC6WkDqtF8fYqed9FGFC1i4w
? www.tsakiridistravel.gr
☎️2310 222-150
? tsakiridis@tsakiridistravel.gr